Suïcidepreventie bijeenkomsten voor naasten

2024 01 23 14 03 35 Window

Op dinsdagavond 4 en 11 juni van 18.30 tot 20 uur.

Ben jij een naaste van iemand die last heeft van suïcidale gedachten of suïcidaal gedrag? En wil je weten hoe je iemand met deze gedachten het beste ondersteunt? Kom dan naar de ze groepsbijeenkomsten. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar suicidepreventie@reiniervanarkel.nl

In twee groepsbijeenkomsten van elk 1,5 uur praten we met naasten over hoe je iemand ondersteunt die aan suïcide denkt. Wat doe je wel en wat niet? Wat zijn feiten en wat zijn fabels? Er bestaan veel misverstanden over suïcide. We leren hoe je signalen kunt herkennen, maar ook hoe je voor jezelf zorgt. De bijeenkomsten worden geleid door ervaren hulpverleners en/of ervaringsdeskundigen.

Je bent vrij om actief deel te nemen aan het gesprek maar luister je liever dan kan dat ook. We maken de afspraak met elkaar om verhalen die gedeeld worden in de bijeenkomst ook daar te houden.

Praktische informatie
De groepsbijeenkomst voor naasten start op dinsdagavond 4 juni van 18.30 tot 20 uur. De tweede bijeenkomst vindt plaats op 11 juni op dezelfde tijd.

Beide groepsbijeenkomsten voor naasten zijn in het gebouw Zilverlinden (groepsruimte VIP 7.15).

Adres: Parklaan 10 op Zorgpark Voorburg in Vught

Heb je interesse? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar suicidepreventie@reiniervanarkel.nl

 

Folder Suïcidegedachten