Carnavalsemblemen

2023 10 02 12 42 46 Bericht Bekijken Insite En Nog 8 Andere Pagina's Werk Microsoft​ Edge

Het nieuwe carnavalsseizoen is dichterbij dan je denkt. Na een fantastisch succes van vorig jaar heeft Reinier van Arkel ook dit jaar weer zijn eigen carnavalsembleem voor het carnavalsseizoen 2024. Dit jaar is het embleem de watertoren in Vught. De opbrengsten worden geschonken aan projecten binnen Reinier van Arkel.

Drie collega’s van Reinier van Arkel, de fanatieke garde gezamenlijk in de kroeg tijdens carnaval. Deze 3 collega's waren van mening dat Reinier van Arkel sinds 1442 in Den Bosch te vinden ook een eigen embleem nodig had. Toen het motto 2024 Oeteldonk blèft plekke bekend werd, vonden zij dit thema zeer passend bij Reinier van Arkel. 

Naast het embleem van 2023 is er ook een speciaal embleem voor het carnavalsseizoen 2024. Beide emblemen zijn te bestellen via de website. Het jaarembleem kost €7,50, het speciaal embleem kost ook €7,50 en de set prijs is €12,50. Voor eventuele vragen bezoek de website.

Een deel van de opbrengst van de emblemen gaat naar een cliënt georiënteerd project. Vorig jaar is de opbrengst gegaan naar het sportloket van Reinier van Arkel.

Bestel hier je carnavalsembleem