Monique Derks nieuw gezicht in Raad van Toezicht

Monique Derks

Na een positief advies van Ondernemings- en Cliëntenraden van de Reinier van Arkel groep verwelkomt de Raad van Toezicht Monique Derks als nieuw gezicht. Zij richt zich op de portefeuilles bedrijfsvoering en financiën.
Monique Derks heeft veel ervaring opgedaan binnen verschillende branches van de gezondheidszorg en beschikt over veel ervaring op het gebied van financiën en bedrijfsvoering. Zij volgt Ernst Hoette op binnen de Raad van Toezicht, die vanwege het verstrijken van zijn termijn in september afscheid neemt.
“Met mijn kennis en ervaring in diverse sectoren binnen de gezondheidszorg en mijn bedrijfskundig en innovatief denken, wil ik vanuit een rol als lid van de raad van toezicht graag bijdragen aan de verdere ontwikkeling van Reinier van Arkel”, aldus Monique Derks. “Ik kijk er naar uit om de organisatie verder te leren kennen en bij te dragen aan het gezamenlijk realiseren van de ingezette strategische koers met focus op de financiële gezondheid en in-novatiekracht van Reinier van Arkel”.

De Raad van Toezicht is verheugd om met de komst van Monique Derks de raad op waardevolle wijze aan te vullen en versterken. "Monique Derks brengt veel kennis van de zorg en financiële ervaring met zich mee, en is een duidelijke versterking van onze Raad van Toezicht," aldus Gerard van Berlo, voorzitter Raad van Toezicht.