Walk into the Light. Vanuit de duisternis samen de weg inslaan van het licht

Photo 1605167230279 F41417da905b

Op dinsdagochtend 10 september organiseert Reinier van Arkel samen met Stichting Suïcide Preventie Centrum een Walk into the Light. Samen voor zonsopgang wandelen naar het licht, verhalen delen, contact maken, verbinding voelen, bezinning of misschien volledig in stilte meelopen.

We doen dit om stil te staan bij de mensen die door suïcide om het leven zijn gekomen. En om aandacht te vragen voor en geven aan mensen die te maken hebben met suïcidale gedachten en hun naasten. Er rust nog altijd een taboe op het praten over zelfdoding terwijl een gesprek de opening tot een oplossing kan zijn.

Iedereen die zich verbonden voelt met het thema suïcide is van harte welkom. In het bijzonder mensen die hier zelf mee worstelen, naasten, nabestaanden en hulpverleners.

Poster Walk into the Light Vught 2024

Praktische informatie

De wandeling start om 06.00 uur vanaf Clubgebouw “de Bindplaats” Boslaan 43, 5263 NX Vught (naast Restaurant de Ijzeren Man). De wandeling is ongeveer drie kilometer. Na afloop is er een gezamenlijk ontbijt en de mogelijkheid om te blijven en verhalen met elkaar te delen.

Deelname is gratis. Wil je op 10 september deelnemen aan de Walk into the Light in Vught? Meld je hier aan.