Plein Bij Watertoren Vught
Adres Watertorenlaan 15, 5261 LW, Vught Telefoonnummer 06 1228 89 59
Dagbesteding De Spoel is laagdrempelig toegankelijk. Het contact en de aandacht staan voorop. De Spoel maakt ook deel uit van het steunpunt de Stenen Hut. Bewoners van het zorgpark zijn zonder aanmelding van harte welkom.

Voor cliënten van buitenaf kan het een welkome aanvulling zijn op hun weg naar herstel. Als bezoek structureel wordt, kunnen zij ook via een indicatie terecht. Er wordt dan in samenspraak met de coördinator zorglogistiek een doel en termijn afgesproken, net wat past en mogelijk is.

Bij de Spoel is licht productie- en seriewerk te doen, er worden workshops gegeven, je kunt creatief of handvaardig bezig zijn (er is voldoende materiaal) maar ook alleen een praatje maken en kijken. Daarnaast is er een bibliotheek, interessante tijdschriften en in de Stenen Hut staat een goed gestemde piano, waar je op kan spelen.

De Spoel kan een opstapje zijn naar het (her)vinden van een ritme in de week en een bepaalde bezigheid. De Spoel is een plaats waar niets hoeft en waar veel mogelijk is.
Kom gerust eens binnenlopen om te zien of het wat voor je kan zijn!

Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 08.45-12.15 uur
Maandag en woensdagmiddag: 12.45-16.15 uur

 

Telefoon: 06-12288959
E-mail: deSpoel@reiniervanarkel.nl
Adres: Gebouw de Weverij/de Spoel, Watertorenlaan 15, 5261 LW Vught

Aanmelden kan bij Participatie en Herstel

De naam de spoel is gekozen omdat het gehuisvest is in het gebouw de Weverij. Een spoel gaat heen en weer, de draden vormen tezamen een weefwerk, een bijzondere band. Net zoals iedere bezoeker een deel is van het geheel.