Tapster: kom in contact met de cliëntenraad en andere cliënten

2023 10 31 09 24 56 Tapster En Nog 6 Andere Pagina's Werk Microsoft​ Edge

Kom online in contact via Tapster

Via Tapster kom je online in contact met de cliëntenraad. Tapster is een digitaal platform. Een plek op internet waar je veilig kan praten en je mening kan geven over de zorg en het welzijn bij Reinier van Arkel.

Wat vind je op Tapster?

De cliëntenraad schrijft op Tapster over onderwerpen die actueel zijn. Zo blijf je geïnformeerd en betrokken. Via Tapster kan je ook reageren op onderwerpen. Sommige berichten voorzien we van een poll. Je kan dan stemmen. Dat is een makkelijke manier om meningen te verzamelen. Op Tapster vind je ook het smoelenboek. In het smoelenboek staan de raadsleden van de cliëntenraden. Zo weet je wie er in jouw lokale raad zitten. Tapster is van cliënten, voor cliënten!

Is Tapster veilig?

Tapster is veilig en eenvoudig. Aanmelden kan alleen als je zorgt ontvangt vanuit Reinier van Arkel. Je privacy vinden we erg belangrijk. Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Wat heb je nodig voor Tapster?

Je kan deelnemen aan Tapster met een computer, tablet of smartphone. Omdat Tapster alleen bedoeld is voor cliënten van Reinier van Arkel moet je je eerst aanmelden. Dat doe je met je e-mailadres. Na akkoord ontvang je een uitnodiging per e-mail.

Cliëntenraad